Vb 2022

2022.12.14. 20:06

Két extra járatot indít a döntőre az argentin légitársaság

Két extra repülőjáratot indít Katarba a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléja miatt az argentin légitársaság.

MTI

Az argentin szurkolók gyorsan elkapkodták a kétmillió pesóba (mintegy 4,4 millió forint) kerülő retúrjegyeket

Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

Az Aerolíneas Argentinas mindkét járatára gyorsan elkeltek a jegyek: az argentin fővárosból péntek reggel induló gépre alig fél óra, míg a péntek éjjeli második repülőre néhány óra alatt fogytak el.
A Lionel Messi vezette Albiceleste a keddi elődöntőben 3-0-ra legyőzte a legutóbb ezüstérmes horvát együttest, ezzel biztosította helyét a vasárnapi fináléban. Ott a szerda esti Franciaország-Marokkó párharc továbbjutójával találkozik.
"Most minden támogatást megadunk nekik, és bízunk benne, hogy újra világbajnoki trófeával térnek haza" - utalt Pablo Ceriani, a légitársaság elnöke arra, hogy 1978 és 1986 után harmadszor érhet fel a csúcsra a dél-amerikai ország futballválogatottja.
A repülőutak 19 órásak, Rómában egy tankolás erejéig szakítják meg a járatokat. Mintegy 540 retúrjegy kelt el, mindegyik kétmillió pesóért (mintegy 4,4 millió forint). Az Aerolíneas Argentinas összesen 12 járatot indított Katarba a világbajnokság alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!