Foci

2007.11.15. 03:29

<u>Vereség és győzelem</u>

<b>Veszprém</b> - Nagyarányú vereséget szenvedett a Szuperinfó NB II-es női labdarúgócsapata a bajnokság tizenkettedik fordulójában, majd a következőben javított.

Novothny Ottó

A veszprémiek Nagykutas ellen léptek pályára a 12. fordulóban, és két alkalommal is előnyt szereztek. Hiába, mert a meghatározó játékosok rossz felfogása, illetve a védelem sorozatos hibái miatt a hazaiak sorozatban lőtték a gólokat, és végül könnyedén nyertek a minden csapatrészében egy-egy válogatottat felvonultató vendégek ellen.

Nagykutas - Szuperinfó 5:2 (2:2)
Nagykutas, 100 néző. V.: Táncos
Szuperinfó: Németh - Borbély, Tölgyesi, Tischler, Bakos (Vattai), Szánóczki, Faddi (Lengyel), Zágor, Nagy H., Haraszt, Pénzes (Kéri)
Edző: Laki Zoltán. 
G: Végh 2, Szita, Nagy N., Faddi (öngól), ill. Haraszt, Nagy H. 

A hazai meccsen a gyulaiakat fogadták a veszprémiek, akik végig fölényben játszottak és magabiztos győzelmet arattak. A gólok mellett háromszor a kapufa mentette meg a riválist a további találatoktól.

Szuperinfó-Gyula 4:0 (2:0)
Veszprém, 100 néző. V.: Radnai
Szuperinfó: Németh - Borbély (Kéri), Farkasné, Varga T., Varga K., Szánóczki, Zágor, Faddi, Timár (Dubánszky), Nagy H., Bakos (Szabadi)
Edző: Laki Zoltán
G.: Zágor 2, Nagy H. 2. 

A tabellát a pécsiek vezetik 36 ponttal. Őket a Hegyvidék (32), a Győri Dózsa (30), Nagykutas (30), valamint a Veszprém (27) követik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!