Foci

2007.12.05. 03:29

<u>Új erőnléti edző</u>

<b>Pápa</b> - Megérkezett a Lombard Pápa új erőnléti és rehabilitációs edzője.

Novothny Ottó

Szemán György, a Lombard Pápa NB II-es labdarúgóklub igazgatója elmondta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Simon-Balla István eddigi erőnléti trénerrel. Az ok: a jövőben olyan szakembert alkalmaznak, aki az utánpótlástól a felnőtt csapatig meghatározott rendszer alapján végzi a felkészítést, ami egész embert kíván. A német Thomas Mohr ilyen illető. A 41 esztendős szakember korábban Németországban, Tunéziában, Katarban és az Arab Emirátusokban végzett hasonló tevékenységet.

A szakemberre szerteágazó feladatok várnak, hiszen a felkészítés, az életmód, az étrend, az izomzat-karbantartás és még sok egyéb területen kell megreformálni a pápai labdarúgók életét, edzésmunkáját. A klub hamarosan beszerzi az ehhez szükséges technikai eszközöket, hogy aztán a szakmai stáb: Kiprich József, Kovács László és Thomas Mohr irányításával megkezdődjön a bajnoki cím megszerzését megcélzó új évi munka. A klubigazgató hozzátette: góllövő csatárral, támadó középpályással és fiatalokkal tárgyalnak, velük szeretnék kiegészíteni a játékoskeretet. Ugyanakkor a brazil Fabióval megállapodtak, hogy közösen keresnek csapatot, melybe egy esztendőre kölcsönadják a labdarúgót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!