Foci

2008.10.13. 02:29

Egy-egy és egy-egy

<b>Kozármisleny, Pápa</b> - Mindkét megyei csapat ugyanazt az eredményt produkálta az NB II nyugati csoportjában, de a Pápa hazai pályán, az Ajka idegenben.

Deák Dóra

Csere: Szabó helyett Germán a 64., Faragó helyett Kertész a 74., Gyömbér helyett Venczel a 80., Flores helyett Vámosi a 90. percben. Gólszerző: Farkas A. (11-es) az 5., Faragó a 31. perc. Sárga lap: Farkas A. 29., Nagy 56., Imrik 59., Rebryk 63., Flores 66., Béres 81., Kollár 91. perc.

A 4. percben Rebryk csapott le egy labdára a 16-oson belül, megtolta azt, Mátyus pedig fellökte. A büntetőt az 5. percben Farkas A. lőtte a hálóba, 1:0. A folytatásban a vendégek voltak rámenősebbek, mégis Gyömbér és Sza- bó lőhetett volna gólt, ha jó döntést hoznak. Imrik hatalmas kapufát lőtt a 28. percben. A 31. percben Flores átadására Faragó jól érkezett és a hosszú sarokba lőtt, 1:1. Az 59. percben Tóth fejelt kapufát, majd többnyire az élvezetes küzdelemben a pápaiak előtt adódtak lehetőségek.

A Lombardnak gólokkal kellett volna nyernie.

Kovács László: - Legalább három nagy ziccerünk volt, utána törvényszerűen kaptunk egy gólt. Elismerésem a csapatoknak.

Zambrano Octavio: - Örülök, hogy a jó Pápa ott- honából elvihettünk egy pontot.

Kozármisleny-FC Ajka1:1 (0:1)Kozármisleny, 500 néző. V.: Kiss Norbert, Kovács Zoltán, Kepe Arnold. Kozármisleny: Mester - Dienes, Éles, Kutyáncsánin, Tóth Z., Kanizsai, Szabó B., Tóth I., Hengenrőder. Laki, Horváth. Edző: Mihalecz István. FC Ajka: Grőber - Badics, Subicz, Pákai, Hornyák, Manganelli, Pothárn, Gunther, Imre, Szabó L., Mihalecz P. Edző: Altner Tamás.

Csere: Kutyáncsánin helyett Lauer a 46., Hornyák helyett Hujber, Hengerrőder helyett Kresz az 59., Szabó B. helyett Kesselmayer, Szabó L. helyett Csörnyei a 64., Manganelli helyett Szöllős- kei a 85. percben. Gólszerző: Subicz a 21., Kanizsai az 50. percben. Sárga lap: Subicz a 35., Laki a 40., Szabó L. 50., Horváth a 86., Tesselmayer és Szöllőskei a 91. percben.

A mérkőzés 3. percében szöglet után Grőbernek kellett öklözve hárítania. A másik oldalon Mihalecz lövése ment fölé. A 21. percben Imre bal oldalról remekül belőtt szögletére Subicz jól érkezett és a kapu közepébe fejelt, 0:1.

A gólt követően enyhe fö- lénybe kerültek a hazaiak.

Az 50. perben Kanizsai szabadrúgása mindenki feje fölött átszállt, és a jobb felső sarokban kötött ki, 1:1.

A mérkőzés hajrájában inkább a hazai- ak 16-osa környékén folyt a játék.

Mindkét csapatnak nagyon kellettek a pontok, ezért is idegesen játszottak, ami sok hibát szült. A látottak alapján a pontosz- tozkodás igazságos.

Mihalecz István: - Kiszenvedtük a döntetlent.

Altner Tamás: - Kellemetlen ellenféllel szemben rászolgáltunk az egy pontra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!