Foci

2011.09.23. 11:48

Háromesélyek fordulója

Megyei körkép - Öt forduló után három együttes is 12 ponttal áll a labdarúgó megyei első osztály tabellájának elején. Emellett érdekesség az is, hogy az e hétvégi játéknap több háromesélyes meccset is kínál. Beharangozó.

Horváth Gábor

A Herend-Tapolca és a Zirc-Csetény meccseket szombaton, a többi párosítást vasárnap rendezik. A kezdési időpont 15 óra.

Herend (13.)-Tapolca VSE (9.): Közepes kezdést követően alaposan visszesett a Herend, amely a második forduló óta nem tudott nyerni. A tapolcaiak legutóbb kissé meglepő, ezáltal igen értékes sikert arattak a Devecser ellen. Tippünk: 2, X, 1.

FC Zirc (4.)-Csetény SE (6.): Az előző fordulóban elszenvedte szezonbeli első vereségét a Zirc, amely a Kristály elleni rangadón kapott ki. A csetényiek szintén jól rajtoltak, ám az előző három fordulóban mindössze két pontot sikerült összekaparniuk. A hazaiak a meccs esélyesei. Tippünk: 1, X.

Öskü MFC (2.)-Fűzfői AK (10.): Az ösküiek négy siker után a múlt héten Úrkúton veszítettek ebben az idényben először. Most hazai pályán az újonc ellen simán javíthat a 12 ponttal rendelkező csapat, ám a remek passzban lévő fűzfőieket nem szabad leírni. A FAK legutóbb két meccsét megnyerte, ráadásul az előző fordulóban nem kevesebb féltucat gólt lőtt a sümegi csapatnak. Tippünk: 1, 2, X.

Peremarton SE (14.)-Ajka Kristály SE (3.): A Kristály folytatja tavalyi remek teljesítményét, az ajkaiak az előző körben fontos derbit nyertek meg és 12 ponttal állnak a harmadik helyen. A Peremarton eddig négy meccsből négyet veszített, s hiába játszik hazai környezetben, óriási bravúrra lenne szüksége első pontjai megszerzéséhez. Tippünk: 2.

Ugod SE (12.)-Alsóörs SE (11.): A legutóbb Csetényben ikszelő ugodiak hazai pályán még nem szereztek pontot ebben az évadban. A rossz paszban lévő Alsóörs viszont idegenben nem tudott még eredményes lenni, így várhatóan egy igencsak érdekes találkozónak nézünk elébe. Tippünk: 1, X, 2.

Sümeg VSE (15.)-Péti MTE (8.): A sümegiek öt mérkőzés után nulla ponttal sereghajtók, így komoly formajavulásra lenne szükségük. Persze a vendégek sem keltik a verhetetlen együttes képét ebben a szezonban (sem), legutóbbi idegenbeli meccsén 4:0ra kapott ki a gárda. Tippünk: X, 2, 1.

Gyulafirátót SE (7.)-Úrkút SK (1.): Hazai pályán idén még veretlen a Gyulafirátót, de ez a szép mérleg most veszélyben van. A múlt héten listavezetővé előlépő úrkútiak előző három meccsükön kilenc pontot gyűjtöttek úgy, hogy 12 gólt rúgtak és csak egyet kaptak. Tippünk: 2, X.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!