Foci

2011.09.12. 14:41

Második liga: csúcson, gödörben

Ajka, Kozármisleny - Az NB II-es labdarúgó-bajnokságban az FC Ajka gólcsúcsot döntött, a Veszprém FC pedig leggyengébb teljesítményét adta elő.

Novothny Ottó

Az ajkaiaknál Pákai Gergő 150. alkalommal lépett pályára, míg Pothárn Szabolcs és Gunther Zsolt egyaránt századszor viselte az FC Ajka mezét. Érdekesség, hogy Pákai és Pothárn már az NB III-ban is ott volt a csapatban. Mindhárom labdarúgót köszöntötték a klub vezetői a Dunaújváros elleni meccset megelőzően.  Mindenesetre az ünneplés hosszan elhúzódott, pontosan kilencven percen át: a hazaiak hét gólt rámoltak be ellenfelüknek. Artner Tamás is megdicsérte csapatát, szerinte a gólarányjavítás annak köszönhető, hogy mindenki  megfelelően hajtott. 

A Veszprém FC-nél viszont nem volt ok a boldogságra, mi több, ilyen elkeseredett még nem volt a társaság. Szomorúan baktattak a buszhoz a kozármislenyi kánikulában, pedig a pokoli rossz kezdést követően felcsillant a remény. Az egyenlítés után pedig a pontszerzés sem tűnt lehetetlennek, ám végül a hazaiak a csodaszép sportlétesítményben berámoltak még két gólt, eldöntve a meccs sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!