Foci

2012.06.19. 08:16

Tökéletes futballisták

Szombathely - A Haladás egykori legendás futballistájának, Vörös Csabának ma is a labdarúgás teszi ki a mindennapjait figyeli az Eb-t is.

Tóth Gábor

Vörös Csaba 1976 és 1989 között 266 NB I-es meccset játszott, 11 gólt rúgott a Haladásban, kétszeres válogatott kerettag.

A zöld-fehérek korábbi középső védője, kapitánya a nemzetközi porondon is kipróbálhatta magát, játszott a Közép-európai Kupában - többek között a Milan ellen -, és tagja volt a Nehru Kupát  Algéria, Kína, Kamerun, Irán, India nagyválogatottja, Olaszország, Jugoszlávia, Románia olimpiai válogatottja előtt  - megnyerő Haladásnak.
 
- Eddig tetszik az Eb, sok jó mérkőzést láttam, pedig még csak a csoportmeccseknél járunk - fogalmazott Vörös Csaba, a Haladás technikai vezetője.  - Szembetűnő, hogy a játékosok tökéletes állapotban vannak. Fizikailag, technikailag, taktikailag tökéletesen fel vannak készítve - ilyen szinten véletlenül senki nem kap szerepet. Németország eddig nagyon meggyőző. Precíz, gyors, modern futballt mutat be, képesnek tartom a végső győzelemre is. Az aranyra adok esélyt Spanyolországnak, és talán meglepő, de Portugáliának is. A klasszis futballisták sorát felvonultató Hollandia meglepett, nem állt össze igazi csapattá a sok sztár. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!