Foci

2013.09.22. 11:30

Tűzoltók a futballpályán

Bronzérmet szerzett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság napokban megrendezett kispályás labdarúgó bajnokságán a Veszprém megyei tűzoltók csapata.

Szabó Péter Dániel

A komoly hagyományokra visszatekintő rendezvényen, melynek ezúttal a szolnoki Tiszaliget adott otthont, közel 200 ember mérte össze tudását. Az első napon lezajlott selejtezőkből nyolc csapat, köztük a Veszprém megyei jutott a másnapi döntőbe, ahol egyenes kieséses rendszerben folytatódott a küzdelem. A torna színvonalához méltóan mind a selejtezők, mind a döntő mérkőzések rendkívül nagy iramban, technikai bravúrokkal és sportszerűen zajlottak le. Veszprém megye csapata végül a harmadik helyen zárta a tornát, bajnokság gólkirálya pedig a pápai Kiss László tűzoltó törzsőrmester lett.

Az eredmény értékét növeli, hogy megyénk válogatottjának tagjai a többi csapathoz képest a rutinosabb korosztályt képviselték, és sérülések miatt már az első mérkőzéstől kezdve kevesebb cserelehetőséggel játszották végig a meccseket. A Veszprém megyei csapat tagjai: Zitek Zsolt (B.fűzfői HTP), Bognár Csaba (Veszprémi HTP) csapatvezető, Kis László (Pápai HTP) a torna gólkirálya, Kis Márton (B.tomaji HTP), Horváth Tamás (B.fűzfői HTP) fair play díjas, Pilka Zsolt (Péti HTP), Kósa Patrik (Veszprémi HTP), Baumann Szabolcs (B.tomaji HTP), Pencz Norbert (Péti HTP) csapatkapitány, Klespitz Gábor (Ajkai HTP).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!