Foci

2014.02.02. 12:30

Két helyen változott meg a játékoskeret

Az FC Ajka második ligás labdarúgó csapata a Maribor elleni 0:6 után rendezte a sorokat és második felkészülési mérkőzésén legyőzte a Videoton kettes számú alakulatát.

Novothny Ottó

A hazaiak a Tulipán - Mogyorósi, Pákai, Fodor, Gunther - Rajos, Horváth, Kanta - Lattenstein, Sowunmi, Major összeállításban kezdtek.

A mérkőzés mindkét találata az első félidőben esett: a 21. percben Major lőtt okos gólt, majd a 33-ban Lattenstein büntetőből állította be a 2:0-ás végeredményt.

A szünetben Mihalecz István edző nyolc játékosnak is lehetőséget adott: Balogh, Péter, Domján, Hanzl, Weisz, Sipos, Köles és Meiczinger is pályára lépett, de ekkor már nem változott az eredmény.

Az Ajka (zöldben Meiczinger) ezen a héten csak gyakorol majd (Fotó: Penovác Károly)

Az átigazolási időszak végetért, az FC Ajka kerete két helyen változott: Dancsecs és Varga elmentek, helyükre mogyorósi és Rajos érkeztek.

Mihalecz István elmondta, hogy az ajkai csapat korábban még olyan szintű ellenféllel, mint az Európa ligában nyolc közé játszó szlovén Maribor soha nem játszott és ott kiderült, hogy miben van elmaradva a magyar együttes.

A Videoton ellen a hozzáállással és a mentalistással nem volt gond, de az összjáték időnként akadozott, ám ez a felkészülésnek ebben a szakaszában még természetes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!