Foci

2014.04.25. 11:15

Hármas esélyek a megyei I-ben

Megyei körkép - A labdarúgó megyei első osztály 23. fordulójának legnagyobb rangadója a második és a harmadik helyezett összecsapása lesz.

Horváth Gábor

Herend (16.)_ Öskü (5.): A sereghajtó Herend az előző körben nagyvadat ejtett, a második Gyulafirátótot verte, az Öskü nem lehet nyugodt.

Balatonalmádi (8.) _Alsóörs (10.): Egyik csapat sem tudott nyerni az előző három meccsén. Az Almádi egy pontot szerzett ugyan, de a Kristály elleni döntetlennel nem lehet túl elégedett a gárda.

Devecser (6)_ Ajka Kristály (15.): Mindkét együttes négy pontot szerzett az előző hétvégi dupla fordulóban. Bármi lehet, de a hazaiak azért esélyesebbek.

A Devecser (a labdával Orbán T.) a Kristályt fogadja (Fotó: Penovác Károly)

Tapolca (9.)_ Fűzfő (7.): Három veretlen meccs után egy ötösbe szaladt bele legutóbb a Tapolca. A fűzfőiek továbbra is hullámzó teljesítményt nyújtanak. Ez is háromesélyes meccs.

Peremarton (14.) _Péti MTE (4.): Az előző fordulóból kiindulva nem sok esélye van a hazaiaknak a lendületben lévő Pét ellen.

Palota (11.)_ Ugod (13.): A Palota Alsóörsön szakította meg négymeccses rossz sorozatát. Az Ugod az élcsapatokat nem tudta meglepni, most viszont lehet esélye.

Gyulafirátót (2.) _Csetény (3.): A hétvége rangadója. Egyetlen pont a különbség. Érdekesség, hogy a tavasszal remeklő csapatok hétfőn egyararánt meglepő vereségbe szaladtak bele.

Úrkút (1.) _Sümeg (12.): Az éllovas az egyetlen veretlen csapat idén, de a bravúrra képes Sümeggel vigyáznia kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!