Foci

2015.09.28. 12:26

Őrzik elhunyt csapattársuk emlékét - A Haszkovó kispályás labdarúgócsapat tornát szervezett egykori játékosa tiszteletére

Veszprém – A fiatalember mindössze 25 esztendős volt, amikor tavaly nyáron elhunyt. Futballista társai most tornát rendeztek az emlékére.

Horváth Gábor

Megírtuk, a tavaly augusztus végén autóbalesetben elhunyt Hortoványi Dávidot a Haszkovó nevű, veszprémi kispályás futballegyüttes is gyászolta, tiszteletére szeptemberben megemlékezést tartott.

Dávid egykori alakulata, csapattársai, barátai idén emléktornát szerveztek.

A hatcsapatos megmérettetésnek a Schönherz-sporttelep adott otthont, a rendezők külön köszönetet mondtak az MH 54. Veszprémi Radar Ezrednek a megfelelő helyszín biztosításáért. A „haszkovósok” a torna előtt ellátogattak barátjuk sírjához, ahol gyertyát gyújtottak. A viadal kezdőrúgását az elhunyt fiatalember testvére végezte el, a nevezési díjból befolyt összeget a szervezők a családnak ajánlották fel. A hozzátartozók megkapták Dávid visszavonultatott 10-es számú mezét is.

A Haszkovó tagjai az elhunyt társ fotójával és visszavonultatott mezével
Fotó: Horváth Gábor

A Haszkovó minden évben szeretné megtartani a tornát, így őrizve egykori játékosa emlékét.

A végeredmény: 1. Szesz-Kalózok, 2. Haszkovó B, 3. DS Optim, 4. Haszkovó A, 5. Dózsaváros, 6. Szivacsok.

A legjobb játékos: Molnár Roland (Szesz-Kalózok). A legjobb kapus: Horváth Péter (Haszkovó B).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában