Foci

2016.01.22. 11:10

Meccsdömping 11 órakor!

Az FC Ajka megye I-es, a Balatonfüredi FC NB II-es edzőpartnert fogad szombaton. A pápaiak a Fejér megyei első osztály harmadikját látják vendégül.

Horváth Gábor

Megyénk két NB-s labdarúgócsapata folytatja téli felkészülését.

Beszámoltunk róla, a második vonalban szereplő ajkaiakra kettős terhelés vár ezen a hétvégén. Székely Tibor legénységének egy része szombaton 11 órai kezdettel a megyei első osztályú Devecsert fogadja edzőmeccsen, míg a többiek a gyirmóti Alcufer-kupára utaznak.

Lantai Balázs csapata az NB II-es Csákvár ellen gyakorol szombaton
Fotó: Penovác Károly

A hagyományos teremtorna szintén ma délelőtt rajtol és vasárnap kora este zárul. Az FC Ajka a Bágyogszovát, a Nyúl és a Lipót csapataival került egy csoportba. Az első két helyezett a felső, a második kettő az alsóházban folytatja vasárnap a küzdelmet.

Az NB III-ban szereplő Balatonfüredi FC épp az ajkaiak bajnoki riválisát, a Csákvár FC-t látja szombaton vendégül. Lantai Balázs alakulatára így komoly felmérő vár, a felkészülési találkozó szintén 11 órakor kezdődik.

A megyei első osztályú Pápai Perutz FC a Fejér megye I-es Mór együttesét fogadja szombaton edzőmeccsen, amely ugyancsak 11 órakor rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!