Foci

2016.02.26. 15:45

Edzőtáborral hangolódtak a gyulafirátótiak

Gyulafirátót - A Veszprém megyei első osztályú Gyulafirátót labdarúgó csapata péntek délután indult útnak Tatabányára, ahol a bajnoki felkészülést egy egész hétvégés edzőtábor keretein belül zárták.

Ódor Norbert

A közel 30 fős keretet a felnőtt és az ifjúsági csapat tagjai, valamint Fogl Sándor és Hertelendy Jenő vezető edzők alkották. A szobák elfoglalása után vacsora fogadta a játékosokat, majd az este hátralévő részében a csapatösszetartásé volt a főszerep. Másnap reggeli után két órás edzés következett, amit a volt NB I-es szakember Hagymási Zoltán vezényelt. Ebéd után a játékosoknak alkalmuk volt megtekinteni a Tatabánya FC – ETO FC Győr (1:2) NB3-as mérkőzést, később pedig a nap utolsó programjaként, aki kedvet kapott hozzá, részt vehetett egy közös wellnessezésen.

Vasárnap reggel a szokásos étkezés után Hagymási Zoltán tartott szóbeli oktatást.

Rövid pihenőt követően, a rátóti csapat barátságos mérkőzésen mérte össze erejét az Etei SE csapatával és végig fölényben játszva 2-1 es sikert arattak. A tábor végeztével Hertelendy Jenő így értékelte az elmúlt napokat: „Összességében elégedett vagyok, nagyszerű körülmények fogadtak minket Tatabányán, és szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett. Ritkán adatik meg egy megye I-es csapatnak, hogy 30 játékosát egyszerre láthassa és irányíthassa a pályán. Kifejezetten örülök, hogy az ifjúsági és a felnőtt csapat játékosai ilyen sok időt tudtak folyamatosan együtt tölteni. A hétvégi Úrkút elleni mérkőzésre kissé felforgatott csapattal, de annál nagyobb elszántsággal készülünk, természetesen az Úrkút az esélyesebb papíron, viszont úgy vélem hibát követnek el, akik leírnak minket. Annak ellenére, hogy két alapjátékosunk ideiglenesen befejezte (Lantai, Végh) a többiek mindent megtesznek a jó szereplésért."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!