Foci

2016.03.02. 18:54

BFC: jó teljesítmények, fordulatos mérkőzés

Balatonfüred, Érd - Tömeges megbetegedés miatt elmaradt meccset pótolt a BFC a labdarúgó NB III-ban. A Füred fordított, de nyerni nem tudott.

Horváth Gábor

Érdi VSE-BFC 2:2 (1:0)

Érd, 200 néző. V.: Antal. Érdi VSE: Kertész - Honti, Palásthy, Csizmadia, Ország, Skita, Pallagi, Kelemen, Csiszár, Pintér, Hegedűs. Edző: Limperger Zsolt. Balatonfüredi FC: Hársfalvi - Habi, Baldauf, Böröczky, Bánhidi, Rápó, tóth, Emperger, Somodi, Petruska, Switzer. Edző: Lantai Balázs.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a fürediek nagyon szervezett, fegyelmezett produkciót nyújtottak 44 percig. A 45. percben egy hátrapasszolt labda elcsúszott a védők lába alatt, Palásthy résen volt, 1:0.

A második játékrész vendégparádéval kezdődött. 49. perc: Petruska ajtó-ablak helyzetben mellé fejelt.

58. perc: Petruska beadását Nabil pörgette a hosszú sarokba, 1:1. 62. perc: Baldauf remek indításával Rápó kilépett és a rövid sarokba lőtt, 1:2. 63. perc: Nabil lefutotta a védőket, óriási ziccerben mellé lőtt. A folytatásban erősített a hazai csapat, Hársfalvi egy kivétellel mindent védett.

78. perc: védelmi hiba után Palásthy öt méterről a hosszú felső sarokba lőtt, 2:2.

Tovább szorongatott az Érd, de az eredmény nem változott. Igazságos a döntetlen.

Lantai Balázs: - Értékes egy pontot szereztünk idegenben, kis szerencsével ez három is lehetett volna.

Jók: Palásthy, Gyurácz, Kelemen, ill. Hársfalvi a mezőny legjobbja, Böröczky, Rápó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!