Foci

2016.04.01. 18:25

Nagyon kellene a pont: a labdarúgó NB III-as BFC idegenben szerepel hétvégén

Balatonfüred - Tíz fordulóval az NB III-as idény befejezése előtt a sereghajtó Balatonfüredi FC-nek minden pontra szüksége van a bennmaradás kiharcolásához. Vasárnap 16.30 órától a BKV Előre vendégeként gyarapíthatják bajnoki egységeiket.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a listavezető Ferencváros II csapata tette tiszteletét a Fürdő utcában. A BFC-s fiúk nagyon fogadkoztak a mérkőzés előtt, de mint utólag kiderült, ez a lelkesedés nem párosult jó játékkal, és így elmaradt a bravúr.

- Az elmúlt hetek teljesítménye alapján bizakodva vártuk a listavezető elleni mérkőzést. Az összecsapás azonban nem úgy alakult, ahogy azt elterveztük. Már a nyolcadik percben vezetést szerzett a vendégalakulat, ami láthatólag nagyon megfogott minket. A szünetben kettős cserét hajtottunk végre, aminek köszönhetően valamelyest stabilizálódott a csapat játéka. Összességében az egyéni hibák és fegyelmezetlenségek miatt egy értékelhetetlen első és egy kicsivel jobb második félidőt produkáltunk - összegzett Lantai Balázs, a Balaton-partiak vezetőedzője.

- Soron következő ellenfelünk, a BKV Előre jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el a táblázaton, újabb nehéz feladat elé nézünk. Vetélytársunkat zömében fiatalok alkotják, játékuk elég kiszámíthatatlan. Nekünk azonban csak magunkkal szabad foglalkoznunk, és mindenkinek át kell éreznie, hogy az életünkért játszunk - mondta az edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!