Foci

2008.11.29. 03:29

A Szombathely lesz a vendég a Liga-kupa mai fordulójában

<b>Pápa</b> - A labdarúgó Liga-kupában a hatodik fordulóban lép pályára a Lombard Pápa. A bérletes szurkolók ingyen nézhetik meg a Haladás elleni rangadót.

Novothny Ottó

A Liga-kupa B csoportjában a hazaiak számára ez lesz a hatodik meccs, ám abból a szempontból mindenképpen kiemelten fontos, hogy a Szombathely lesz az ellenfél.

A csoportban a Győr áll az élen, megelőzve a vasiakat, a Lombard Pápa eddig két pontot (döntetlen az MTK és legutóbb a Siófok ellen) gyűjtött. 

A Haladás elleni idegenbeli csatában 5:2-re a házigazdák diadalmaskodtak, ezúttal el- érkezett a visszavágás ideje.

Szemán György klubigazgató elmondta, hogy a bérletes szurkolóik eddig fél áron juthattak a Liga-kupa belépőihez, ám ezúttal a klubtulajdonos döntésének köszönhetően ők ingyen láthatják a hátralévő két hazai összecsapást. 

Várhatóan közel kétszáz szombathelyi szurkoló érkezik Pápára, a rendőrség rendkívüli figyelemmel kíséri majd az eseményeket, és bíznak abban, ahogy eddig, ezúttal sem lesz rendbontás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!