Foci

2014.09.07. 13:31

A veszprémi focisták megint kikaptak

Tököl – A Veszprém FC továbbra is adós a győzelemmel a labdarúgó NB III-ban, ahol most a Tököl otthonában szenvedett vereséget.

B. Virág Rita

Tököl–Veszprém FC

2:1 (1:0)
Tököl, 200 néző. V.: Sipos. Tököl: Juhász – Herczog (Haciglu), Gyurcsik, Schleinig, Joszkin (Kovács) – Győri, Németh G., Vejmola (Elek), Riedl – Szécsi, Paluska. Edző: Futó Tamás. Veszprém FC: Kádár – Németh E., Garai, Császár, Kuti (Venczel) – Zsély (Baldauf), Nagy, Skriba, Burcsik – Pavlitzky, Tóth (Bolla). Edző: Simon Attila.
Gól: Paluska (42.), Németh G. (90.), ill. Bolla (92.).
Kiállítva: Nagy B. (45.).

A 42 percben baloldali hazai támadás végén Paluska három vendég védő között rúgta a hosszú sarokba a labdát, 1:0. A 90 percben a vendég tizenhatoson belül pattogott a labda, többen is elestek, majd a játékvezető váratlanul tizenegyest ítélt, amelyet Németh G. a bal alsóba helyezett, 2:0. A 92. percben Császár fejelt középre pontosan Bolla fejére, aki hét méterről nem hibázott, 2:1.

Az első félidőben úgy tűnt, hogy a kiállítással megpecsételődik a vendég csapat sorsa, azonban nem így történt. Szünet után sorra vezették a veszprémiek a veszélyes támadásokat, ám végül csak egyet tudtak gólra váltani, így pedig nem sikerült pontot szerezniük.

Simon Attila: – Hihetetlen ami hétről hétre a csapattal történik. Ennek ellenére csak magunkat hibáztathatjuk hogy csak két pontunk van. Remélem a hétvégi fordulóban végre megszerezzük az első győzelmünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!