Foci

2016.04.05. 09:14

Távozik az edző - Székely: ürességet érzek

Ajka - Azonnali hatállyal lemondott a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka vezetőedzője. Artner visszatér a kispadra, de csak egy meccsre.

Horváth Gábor

Lemondott tisztségéről Székely Tibor, az FC Ajka vezetése ezt elfogadta. A következő, Soroksár elleni találkozón Artner Tamás szakmai igazgató ül le a Veszprém megyei együttes kispadjára. Ugyanakkor nem sok időt tölt majd ott, a szakember bejelentette, hogy az összecsapást követően ő is lemond minden tisztségéről a klubnál.

Az FC Ajka a bennmaradásért küzd a labdarúgó NB II-ben, a sereghajtó nehéz helyzetben van, hat tavaszi meccsén egyszer sem nyert, csupán két, 0:0-ás döntetlenre futotta. Az előző hétvégén hazai pályán emberelőnyben kapott ki a Kisvárdától.

- Fáj, hogy így sikerült, belül ürességet érzek, de hiszek abban, sőt biztos vagyok benne, az FC Ajka bennmarad! Most úgy tudok a legjobban segíteni, ha felállok, hátha egy új edző szikrát tud adni, ami belobbantja a csapatot. A társaság fel van készítve, de szükség van valami pluszra - nyilatkozta a Naplónak  Székely Tibor.

A klub arról tájékoztatott, hogy a soroksári meccs után új szakmai stábról gondoskodik, egyben kéri szurkolóit, támogatásukkal segítsék a kiesés elleni harcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!