Foci

2015.04.20. 15:19

Devecser- Öskü rangadóról összesen öten kerültek be a forduló válogatottjába

Veszprém - A Devecser -Öskü rangadóról összesen öten kerültek be a forduló válogatottjába a labdarúgó megyei első osztályban.

Horváth Gábor

A hétvége csapatába ezúttal hét egyesület adott játékosokat.

A várpalotai Dudás Ádám két gólt szerzett a Sümeg ellen magabiztosan megnyert (3:0) mérkőzésen.

Hatala Krisztián (Tapolca) a 92. percben mentett pontot (2:2) csapatának hazai pályán az Ugod ellen, a vendégek-nél több jó teljesítmény is volt, mi Simon László kapust emeltük ki közülük.

A Fűzfő fontos pontokat szerzett, a Péti MTE elleni találkozó (3:1) második gólja Polgár István nevéhez fűződik. Rajta kívül Szalai Lász- ló teljesítményét értékeltük külön.

A Csetény őrült meccset nyert meg Gyulafirátóton (1:2), többek között Kovács Gábor remek játékának, nem mellesleg 90. percben szerzett találatának köszönhetően.

A forduló legnagyobb rangadóján színvonalas küzdelemben nem bírt egymás-sal (1:1) a Devecser SE és az Öskü.

Mindkét csapatnak volt esélye a sikerre.

A forduló csapatába a hazaiaktól kettő, a vendégektől három embert válogattunk be. Takács Attilát és Szakonyi Stefánt, illetve Szakonyihoz hasonlóan eredményes Horváth Lászlót, valamint Auerbach Attilát és a nagyot játszó Szabó Zoltánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!