Foci

2012.06.29. 06:14

EB 2012: Hajrá foci!

Én a focinak szurkolok! Ezt szeretném az elején leszögezni.

Tremmer Tamás

Noha tudom, sokkal aktuálisabb a kinek szurkolsz, vagy a ki fog itt nyerni kérdése. Mondom, én a focinak szurkolok, ezért is örültem, amikor a nyitómeccset néztem, mert ott focit láttam. Aztán a következő napon is. Arra gondoltam, a csapatok megértették, a közönséget ki kell szolgálni! Ezt pedig tetszetős labdajáratással, látványos akciókkal, éles helyzetekkel, na meggólokkal tehetik meg. Úgy gondolom, az Európa-bajnokság selejtezői majd minden közönségigényt kielégítettek. A mindig csak a sör szervírozására felkért asszonypajtásokat is ott-ott ragasztották a képernyő előtt.

Az egyenes kieséses fordulókban azonban már semmi nem emlékeztetett a csoportmeccsekre. A válogatottak nem mertek kockáztatni, ennek eredményeként unalomba fúló meccseket láttunk, amelyeken együtt szunyókált apa és anya. Továbbra is mondom: én a focinak szurkolok. Legyen bármely csapat is a döntőben, a két hétig a helyszínen kitartó drukkereiket – és az otthoni tévénézők millióit – minőségi focival, gólra törő játékkal vegyék le a lábukról. Ha kell, inkább a szépségbe haljanak bele...

TOVÁBBI EB-HÍREK ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!