Foci

2014.05.11. 18:59

Egyetlen focipont a harmadik osztályból

Veszprém, Balatonfüred – Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában a Veszprém kikapott, a Balatonfüred döntetlent játszott.

Novothny Ottó

MTE–Veszprém 4:1 (0:0)

Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Molnár. MTE: Boros - Kálmán, Domanyik, Nagy (Horváth T. 65.), Szénási (Horváth R. 59.) - Horváth Á. (Tóth 59.) , Darázs, Schmatovich - Molnár, Hajós, Simon. Edző: Tiba Zoltán. VFC: Kádár - Hanák, Garai, Császár, Kuti - Ács (Ónodi 55.), Hevesi-Tóth, Burcsik (Weibel 83.) - Nácsa, Pavlitzky, Czvetkó (Zsély 43.). Edző: Simon Attila. Gólszerző: Schmatovich 50., 54., Simon 62., 88., ill. Hevesi-Tóth 68. perc.
Kiállítva: Kuti 41. perc.A 41. percben dulakodás után a bíró meglepetésre Kutit kiállította és 11-est ítélt. A büntetőt Kádár kivédte. Az 50. percben Hanák elfejelte a beadást, a játékvezető ismét indokolatlanul fújt 11-est, amit Schmatovich belőtt, 1:0. Az 54. percben beadás utáni rossz felszabadítást követően Schmatovich közelről kapuba lőtt, 2:0. A 62. percben beadás után Simon 5 méterről fejelt, 3:0. A 68. percben Nácsa kilépett, a kapus lerántotta, a 11-est Hevesi-Tóth értékesítette, 3:1. A 88. percben ismét Simon fejelt a kapuba, 4:1.

A kiállításig jól játszottak a vendégek, majd a külső nyomástól megroppantak. Dicséret illeti a veszprémieket, hogy botrány nélkül végződött a találkozó.Simon Attila: – Ha valaki játékvezetőnek megy, attól még ember maradhat.


Újbuda–Balatonfüred 0:0

Budapest, 100 néző.V.: Jakab. Újbuda: Váradi - Huszty, Varga, Laki, Khiesz - Ihász (Szilasi 75.), Kovács, Turi - Bruckner, Csopaki (Németh 66.), Kun (Kollár 60.). Edző: Kenyó Zoltán. BFC: Filipánics - Bognár, Bieder, Kovács, Füredi - Somogyi, Papp, Szabó - Nyári, Szűcs (Kocsis 63.), Osváth. Edző: Pető Tamás.

Küzdelmes, hajtós összecsapáson mindkét csapat kihozta magából, illetve a körülményekből a maximumot. Szakadó esőben, nagyon mély és rossz talajú pályán ezúttal erre voltak képesek a résztvevők.

Pető Tamás: – Mindent megtettünk a győzelemért, egyetlen hiányzó volt a játékunkból a gól. Ugyanakkor nem érdemeltünk győzelmet, mert éppen az a plusz hiányzott a játékunkból, ami az elmúlt hetekben megvolt és sikerre vitte a társaságot. Persze nehéz eldönteni, hogy ez a borzasztó külső feltételek miatt nem került elő, vagy egyéb okai vannak. Nagyon bízom benne, hogy inkább az előbbi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!