Foci

2015.06.17. 13:05

Egyszer sem kaptak ki a várpalotaiak

Várpalota - Megyei bajnoki címet szerzett, ráadásul veretlenül a Várpalotai Bányász SK U14-es labdarúgó együttese.

B. Virág Rita

- Egy csapat csak akkor juthat fel a csúcsra, ha egy cél lebeg minden csapattag szeme előtt: legjobbnak lenni. A srácoknak sikerült. Tudják, a labdarúgás nem csupán egy sport, és nagyon sokat kell küzdeni azért, hogy elérhessenek ebben a sportágban valamit. Az első apró lépést megtették - hangsúlyozta Lujber Péter, a VBSK labdarúgó szakosztályának vezetője.

A Várpalota U14-es alakulata megérdemelten lett bajnok. Fotó: VBSK

Az U14-es alakulat az őszi és a tavaszi szezonban is kiemelkedően teljesített a keleti csoportban, tizenöt győzelem mellett mindössze egyetlen döntetlen szerepel a mérlegében, ami 46 pontot jelentett. A veretlen társaság 152 gólt szerzett és mindössze nyolc találatot kapott.

A csapatot Szabó László vezetőedző és Kaszinecz József edző készítette fel.

Érdekesség, hogy a gólkirályi cím nem a várpalotaiakhoz került, viszont az első tízben öt fiatal is szerepel. Második helyen végzett Vida Dorián, harmadik lett Mázsa Patrik, a negyedik Jurkiewicz Tamás, a hatodik Hideg Bertold és a hetedik Pfeifer Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!