Foci

2016.01.13. 19:07

Elkezdték az edzést a pápaiak

Pápa - Megkezdte az alapozást a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi idényére a tabella harmadik helyén álló Perutz FC.

Haraszti Gábor

- Napi egy, heti öt edzéssel készülünk a bajnokságra. Emellett minden héten szerdán és szombaton felkészülési mérkőzést játszunk - mondta Marton Miklós, a Perutz FC vezetőedzője. - Amennyiben az időjárás is kegyes lesz hozzánk, el tudjuk majd végezni azt a munkát, amit összeállítottam a fiúknak. Szeretném, ha az új játékosok minél gyorsabban beilleszkednének, és a lehető leghamarabb végleges lenne a keret. Az érkezők névsora nem végleges, minden posztra keresünk még játékosokat. Örülök, hogy sikerült egy remélhetőleg megbízható tengelyt kialakítani. Célunk, hogy az Úrkútot és a Veszprémet minél jobban megközelítsük. A legrosszabb esetben is a dobogó legalsó fokát meg akarjuk tartani, és ha idén nem sikerül, jövőre mindenképpen szeretnénk feljutni az NB III-ba - fűzte hozzá Marton Miklós. 

A Perutz FC új igazolásai között van a harmadosztályú Csornáról érkező Szabó Zoltán, Kovács Szabolcs és Iványi Martin, továbbá az Ausztriából hazatérő Nagy Péter, a rutinos kapus Simon László, valamint Somogyi Richárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!