Foci

2014.03.30. 16:55

Fél óra előnyt adott a BFC az éllovasnak

Balatonfüred, Csákvár - Elszenvedte idei első vereségét a balatonfürediek NB III-as labdarúgócsapata.

Napló sport

Csákvár _BFC 4:2 (4:1)

Csákvár, 700 néző. V.: Barna. Csákvár: Szabó - Hajdú, Köntös, Dulló, Sötét, Domokos, Molnár (Burányi), Imrik, Horváth, Varga (Ambrus), Mihály (Domján). Edző: Bognár György. Balatonfüred FC: Filipánics - Bognár, Kovács, Bieder, Füredi, Somogyi, Papp (Nyári), Szabó, Osváth (Szöllőskei), Czafit, Szűcs. Edző: Pető Tamás. Kiálltva: Bieder a 86. percben.

A 7. percben Horváth az alapvonalon túlra vezette a labdát, a bírók nem jeleztek, begurítását a leálló védők mellett Molnár a kapuba passzolt, 1:0. A 9. percben Horváth ment el a baloldalon, beadását Molnár pörgette 10 méterről a BFC kapujába, 2:0. A 20. percben Mihály 18 méterről bombázott Filipánics kapujába, 3:0. A 21. percben Czafit szenzációsan fordult le védőjéről, lövését Szabó csak kiütni tudta és az érkező Osváth a kapu jobb oldalába lőtt, 3:1. A 33. percben csákvári szögletnél Horváth a kapuba fejelt, 4:1. A félidő második felére megemberelte magát a Füred. A második félidőben továbbra is a BFC irányított. A 74. percben szöglet után kipattanó labdát Osváth 16 méterről lőtte a kapuba, 4:2.

A BFC fél óra előnyt adott bajnokesélyes ellenfelének.

Pető Tamás: - Félóráig kishitűen, zavarodottan játszottunk, utána bebizonyítottuk, hogy van tartásunk.

Jók: Köntös, Molnár, Horváth, ill. Czafit, Füredi, Osváth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!