Foci

2014.10.24. 13:57

Felfelé lépnének a fürediek

Balatonfüred – Jó formában várja a BKV Előre elleni mai bajnokit a Balatonfüredi FC NB III-as labdarúgó-együttese.

B. Virág Rita

A fürediek a múlt héten 0:0-s döntetlenre végeztek a Rákosmente KSK otthonában.

– A mutatott játékkal elégedett vagyok, de az eredménnyel nem – hangsúlyozta Pető Tamás, a BFC szakvezetője. – Egy bajnokság megnyeréséhez elegendő helyzetet dolgoztunk ki, ám sajnos egyet sem tudtunk gólra váltani. Így is vendéglátónk fölé nőttünk, szépen fociztunk, de tény, hogy két pontot ott hagytunk náluk.

A balatoniak, akik most a tabellán a tizedik helyet foglalják el, a hatodik BKV Előre gárdáját látják vendégül ma délután 14.30 órától.
– Jól ismerjük a fővárosiakat még tavalyról. Már az előző idényben is jó párharcokat vívtunk. Most is erre készülünk, de úgy vélem, nyerhető bajnoki vár ránk – húzta alá a tréner.

Pető Tamás kiemelte, nagyon sajnálja, hogy Szücs Adriánra várhatóan hetekig nem számíthat, miután a legutóbbi fordulóban az összecsapás végén súlyos térdsérülést szenvedett. Azt még nem tudni, hogy elszakadt-e a keresztszalagja, ezt csak a későbbi vizsgálatok derítik ki, mindenesetre az edző alapembert kénytelen nélkülözni.

– Az viszont jó hír, hogy a csapatunk jó formában van. Szeretnénk végre nyerni, hogy tovább közelítsünk az élmezőnyhöz, és erre természetesen minden esélyünk meg is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!