Foci

2007.01.25. 03:28

Felkészülés hetekig

Ajka - Az időjárástól függően teremben és szabad téren gyakorol márciusig a labdarúgó NB III listavezetője, az FC Ajka az új szakvezetővel, Szabó Imrével.

Dallos Zsuzsa

Szabó Imre, az FC Ajka decemberben kinevezett új szakvezetője eddig összesen hat tétmeccsen látta a csapatot, így a következő hét hetet arra szánja, hogy minél alapo-sabban megismerje a játéko-sokat és feltérképezze a játé-koskereten belüli erőviszonyokat.

- Az őszi mérkőzéseken szerzett benyomásaim még nem teljesek. A keretben természetesen mindenki tiszta lappal indult, s az elvégzett munka dönti majd el, hogy kire miként számíthatok - fogalmazott határozottan a tréner. - A téli átigazolási szezonban nem szeretnénk aktívan részt venni, nem terve- zünk különösebb változást, talán egy-két tehetséges fiatal szerződtetése jöhet szóba - tette hozzá.

Az Ajka a március 10-11-én rajtoló tavaszi idényig sűrű programon vesz részt. Először is a hétvégén rajthoz áll az Alkufer-kupán Győrben, ahol 16 együttes mérheti össze erejét. A teremtornán NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei I. osztályban szereplő gárdák vesznek részt, többek között a Győri ETO, a Mosonmagyaróvár, a Csorna, a Gyirmót is kipróbálja magát.

- Ez a torna ugyan még a felkészülés legelején van, ám mindenképpen színesíti az egyhangú és kemény fizikai tréningeket. Nekem is jó lehetőség ez a kétnapos rendezvény, hiszen még több tapasztalatot gyűjthetek a játéko-saimról.

Február 7-étől pedig már élesben gyakorolhatnak Pálfiék, sorozatban tíz nagypályás edzőmérkőzést vívnak NB II-es, illetve NB III-as csapatokkal.

A program: február 7. (szerda) FC Ajka-Kaposvölgye, 14.30. Február 10. (szombat) MTK U19-FC Ajka, Agárd, 11.00. Február 14. (szerda) Celldömölk-FC Ajka, 16.30. Február 20. (szombat) FC Ajka-Haladás, 11.00. Február 20. (kedd) FC Ajka-Hévíz, 15.00. Február 22. (csütörtök) FC Ajka-Balatonlelle, 15.00. Február 24. (szombat) Gyirmót-FC Ajka, 12.30. Február 28. (szerda) Tapolca-FC Ajka, 17.30. Március 3. (szombat) Lombard Pápa-FC Ajka, a helyszín és az időpont még kérdéses. Március 7. (szerda). Elmax Pápa-FC Ajka, 15.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!