Foci

2015.09.14. 12:38

Foci megye I: íme, a hétvége legjobbjai

Veszprém - Kik lettek a hétvége legjobb játékosai a labdarúgó megyei első osztályban? Megmutatjuk.

Horváth Gábor

Az Ajka Kristály küzdelmes, harcos meccsen nyert (2:0) a Várpalota ellen, a mezőny legjobbja Bakos Arnold volt.

Szélessy Péter védőként szerzett gólt, a Devecser hátrányból állt fel hazai pályán (3:1) a Fűzfői AK csapata ellen.

Az úrkútiak egyik veteránja, Márton Gábor mentette meg a címvédőt attól, hogy pontokat veszítsen, a csapat 1:0-ra győzött a Herend otthonában.

Orovecz András duplázott, a Pápai Perutz magabiztosan gyűjtötte be a három pontot (3:0) hazai pályán a Peremarton ellen.

A sümegi Tóth Tamás a 91. percben szerzett gólt, s csapatának pontot az Ösküvel szemben (2:2). Az Ugod SE saját pályáján lepte meg a Balatonalmádit, amely első vereségét szenvedte el (0:1) a szezonban. A vendégektől remek teljesítményt nyújtó kapusukat, Simon Lászlót és (az egyébként középpályás) Mórocz Barnabást emeltük ezúttal ki.

A Veszprém ismét bedarálta aktuális ellenfelét, a hazaiak az utolsó 10 percben négyszer találtak a Csetény hálójába, a végeredmény 10:0 lett.

A megyeszékhely együttesében Szűcs Adrián kezdte a gólgyártást, Simon Benjamin és Szabó Patrik pedig egyaránt duplázni tudott a találkozón.

A dudariak Simon Dávid találatával egyenlítettek a Péti MTE ellen, az újonc 2:1 arányban nyerte a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!