Foci

2015.08.21. 10:12

Gólra fel, fürediek!

Balatonfüred – A Sárvár csapatát látja vendégül szombaton 17:30 órai kezdettel a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III-as bajnokság negyedik fordulójában.

Bényi Kálmán

Az eddigi mérkőzések nem úgy alakultak, ahogyan a balaton-partiak a bajnokság kezdete előtt eltervezték. Az első fordulót szabadnappal kezdő alakulat a folytatásban hazai pályán vereséget szenvedett az Érdtől (0:3), majd a III. Kerületi TVE-nél is alul maradt (2:0).

A BFC (a képen Rápó Csanád) a Sárvárt fogadja. Fotó: Penovác Károly

– Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, csapatom mezőnyben jól játszott, de a kapu előtt rossz megoldásokat választott. A szünetben megbeszéltük a problémákat, és a második játékrészben lényegesen több munkát adtunk a hazai hálóőrnek. Majd jött a 67. perc, amikor kaptunk egy véleményes gólt. Többen úgy látták, a játékszer nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon, de a bíró másképp döntött. Ettől kezdve megváltozott a játék képe, a hazaiak vérszemet kaptak, a hajrában pedig egyéni hibánkat kihasználva eldöntötték a három pont sorsát – összegzett Földesi Károly, a BFC szakvezetője.

A mester elmondta, a tréningeken, és a Zamárdi ellen 5:1-re megnyert felkészülési mérkőzésen egyaránt nagy hangsúlyt fektettek a támadások minél eredményesebb befejezésére. Reméli, hogy a bajnokságban eddig egy pontot szerző, ezzel a 12. helyen álló Sárvár ellen sikerül a kapuba találni, és szaporítani tudják pontjaik számát.

A hazai csapatnál sérülés miatt Ferenc, Bánhidi, és Nadil játékára nem számíthat a vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!