Foci

2007.07.23. 02:29

Győzelem a Fradi ellen

Megyei körkép (no) - A Lombard Pápa NB II-es labdarúgócsapata a bajnokesélyesnek kikiáltott Ferencváros otthonában győzött. Az FC Ajka mérkőzése elmaradt.

Novothny Ottó

Gólszerző: Alex, 12. perc.

A felkészülési mérkőzésen a bajnokság két bajnokesélyes társulata nézett farkasszemet. A hazaiak teljes erőbedobással küzdöttek, olykor a keménység határát súroló belemenéseket láthatott a nagyérdemű, miközben apró, ám lelkes szurkolótáboruk a legvá- logatottabb szidalmakat zúdította a vendégek idegenlégiósaira.

Ettől függetlenül a pápaiak higgadtan és időnként szemre is tetszetősen játszottak, s a 12. percben Alex gyönyörű fejesgóljával megszerezték a vezetést, amely, mint később kiderült, egyben a győzelmet is jelentette.

Sajnos Tóth Gábor a már említett belemenések egyikének következtében sérülést szenvedett, le is kellett cserélni a 39. percben.

Kiprich József, a Lombard mestere elmondta, hogy két hete kezdte együttese a felkészülést, folyamatosan növekedett a terhelés.

- Nem elsősorban a Ferencváros elleni győzelemmel, hanem az Üllői úton látottakkal összességében vagyok elégedett - fogalmazott a szakvezető.

A megyei labdarúgó-bajnokság aranyérmes együttese a hétvégén nem a legsportszerűbben járt el: a márkóiak éppen egy órával a felkészülési meccs kezdete előtt telefonon közölték az FC Ajka vezetőivel, hogy nem tudnak elutazni az edzőmérkőzésre...

A vendéglátó másodosztályú társulat így kénytelen volt egymás közötti összecsapással helyettesíteni a korábban már megszervezett találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!