Foci

2007.09.01. 02:29

Háromesélyes meccsek a fordulóban

Megyei körkép (hg) - A harmadik forduló következik a megyei első osztályú bajnokságban. Az egyetlen százszázalékos Padragkút vasárnap az Ugod csapatát fogadja.

Horváth Gábor

A legutóbb súlyos, hétgólos vereséget szenvedő Várpalota szombaton az újonc Csetény ellen próbálja növelni a pontjai számát. A vendégcsapat a múlt héten értékes döntetlent ért el hazai pályán, így a játékosok talán nagyobb önbizalommal utaznak Várpalotára.

Mint az egyetlen százszázalékos csapat, vezeti a tabellát a Padragkút, az együttes célja az egypontos ugodiak ellen is egyértelműen csak a győzelem lehet. A balatonfüredi csapatnak a múlt héten sikerült győzelemmel orvosolnia az első fordulóban kapott pofont, vasárnap viszont az eddig veretlen Sümeget fogadják. A mérkőzés háromesélyes.

Nem kapott még ki a Herend sem, a két döntetlent összehozó porcelánosokhoz a Pét utazik vasárnap.

Az egyelőre két vereséggel álló Balatonfőkajárnak az Ajka Kristály ellen kellene javítania, de a múlt héten nyolc találatot elérő csapat ellen ez egyáltalán nem ígérkezik könnyű falatnak.

Szintén nem számíthat könnyű meccsre a Mihályháza, amely Úrkútra utazik. A hazaiak veretlenek, de legutóbb a Csetény ellen csak döntetlent értek el, ezért vasárnap egyértelműen a három pont lesz a céljuk.

A táblázat második helyén álló Badacsonytomaj az ötvenszázalékos Devecserrel játszik, a hazaiak az esélyesebbek, de a két gárda ingadozó formája miatt neház lenne tippelni a végeredményre. Egyaránt három-három ponttal rendelkezik a vasárnap egymással meccselő Peremarton és Taliándörögd, az előző bajnokság két élcsapa- ta várhatóan szoros, izgalmas csatát fog vívni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!