Foci

2017.03.20. 15:27

Hazai pályán nem sikerült a Tihanyi FC-nek

Tihany - Visszavágott ellenfelének az alapszakaszban elszenvedett súlyos vereségért a Tihanyi FC, amely azonban a folytatásban hazai pályán vereséget szenvedett.

Horváth Gábor

A futsal NB II nyugati csoport alsóházi rájátszásának első fordulójában Győrújbaráton lépett pályára a Tihanyi FC, amely az alapszakaszban hazai pályán súlyos, 10:4-es vereséget szenvedett a Baráti FC-től. Ezúttal tehát a visszavágás vágya is fűtötte a Veszprém megyei alakulatot. Németh Gábor csapata rendkívül gyenge első félidőt produkált, Jónás kapus remek teljesítményének köszönhette, hogy csak egygólos hátránnyal vonult szünetre.

A pihenő után egy másik Tihany lépett pályára, a vendégek sikeresen fordítottak, a végén pedig kibírták a hazai rohamokat.

A Tihanyi FC (sötét mezben László Gábor) kikapott hazai pályán
Fotó: Balogh Ákos


Eredmény: Baráti FC-Tihanyi FC 1:2 (1:0).
Tihanyi FC: Jónás - Dévényi, Horváth, László, Kovács. Csere: Mits, Imreh, Szajlai, Németh, Mühlbauer, Mária. Edző: Németh Gábor. Gólszerző: Schimmer (20.), ill. Mühlbauer (31.), Szajlai (32.).

A tihanyiak a folytatásban hazai környezetben léptek pályára, az alsóörsi sportcsarnokban Városgazda UP Akadémia alakulatát fogadták.

A veretlen vendégek mind a három pontot elvitték.

Eredmény: Tihanyi FC-Városgazda UP 1:3 (0:2). Tihanyi FC: Jónás - Dévényi, Horváth, László, Kovács. Csere: Mits, Imreh, Németh, Weisz, Mühlbauer, Mária. G.: Dévényi (31.), ill. Szabó (15.), Ughy (19.), Csapó (38.).

A tihanyiak legközelebb hétfőn, Érden lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!