Foci

2014.11.23. 10:50

Hivatalos, hogy távozik a veszprémi edző

Döntetlennel búcsúzott az őszi idénytől a Veszprém FC NB III-as labdarúgó együttese. Simon Attila edző hivatalosan is bejelentette távozását.

B. Virág Rita

Budaörs–Veszprém FC 1:1 (0:1)
Budaörs, 200 néző. V.: Bogár. Budaörsi SC: Szentpéteri – Pleván, Sajbán (Herczeg), Tüske, Hajós (Sánta) – Rajnay, Ferencz (Slezák), Csobánki, Bogáti – Horváth, Sajbán. Edző: Albert Flórián.
Veszprém FC: Gyimesi – Hanák, Garai, Császár, Kuti – Németh, Bolla, Nagy, Pavlitzky – Tóth (Zsély), Skriba (Burcsik). Edző: Simon Attila.
Gól: Bogáti (83.), ill. Nagy (36.).

A 36. percben a vendégek labdát szereztek a pálya közepén, majd egy mintaszerű kontraakciót vezetve Tóth adott be, Nagy pedig a kapu közepébe helyezett, 0:1.

A 83.percben Tüske szerzett meg egy kipattanó labdát. A vendégek kapusa azonban elsodorta a büntető területen belül. A megítélt tizenegyest Bogáti a kapu közepébe lőtte. 1:1.

A mérkőzés nagy részében a vendég csapat kontrollálta a a Budaörs támadásait, és azokból gyors, veszélyes kontrákat vezetett. Az utolsó tíz percben a hazai csapat mindent egy lapra feltéve támadott és egy jogosan megítélt büntetővel egyenlített. Igazságos a döntetlen.

Simon Attila: – Köszönöm mindenkinek ezt a nyolc hónapot. Az utódomnak a terveknek megfelelően olyan csapatot hagyunk, amelyben megvan a lehetőség az előrelépéshez, ezt bizonyítottuk az utolsó három fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!