Foci

2006.06.01. 22:00

Jó volt a kapus,aki nem is az...

<b>Mezõnyjátékos állt a szõlõsi kapuban</b>

nincs nev

Nem szedtek jegyet Balatonszõlõsön. Nem is lett volna sok értelme, legfeljebb harmincan-negyvenen állhattak a korlát mentén. Hétköznap nem igazán ér rá, aki dolgozik - mondják a helyiek. Ez meglátszik a hazaiak összeállításán is, hiszen a csapat fele hiányzik. Így aztán a vártnál is hamarabb kiütközik a két csapat közötti kétosztálynyi különbség. Aki nem idõben érkezett, lemaradt az NB III Bakony-csoportjának 12. helyén álló TIAC-Honvéd VSE elsõ góljáról. Bõ fél óra elteltével már néggyel vezetnek a tapolcaiak, ennek ellenére a szõlõsiek közül a kapus a legjobb. Pedig a sors fura fintora, hogy valójában õ nem is kapus, hanem mezõnyjátékos, most csak jobb híján állt a kapuba...
Legalább lesz egy kis si-kerélményetek, mert az NB III-ban úgy sincs - kiabálja be a pályára a tapolcaiaknak egy hazai nézõ, aztán a becsületgól megszerzésére ösztönzi kedvenceit. Azok igyekeznek is, de nem sok sikerrel. Egyszer bekerül ugyan a tapolcai kapuba a labda, méghozzá egy szép lövés következtében, de a feladatát végig hiba nélkül ellátó játékvezetõ les címén érvényteleníti a gólt. A második félidõben sokáig úgy tûnik, hogy a szõlõsiek nem tudnak, a tapolcaiak pedig már nem minden áron akarnak gólt lõni. Aztán a végére kipukkadnak a hazaiak, és az utolsó negyedórában a TIAC megduplázza a különbséget. Amúgy a megyei másodosztályban szereplõ szõlõsieknek nem lehet okuk a kesergésre, szép, hogy idáig eljutottak.
Balatonszõlõs-TIAC-Honvéd 08 (04). V. Marton. G. Bálint (2), Kiss (2), Viski, Tóth, Németh, Simon.
A többi meccsen akadt néhány váratlan eredmény. A kiesés elõl menekülõ badacsonytomajiak ellen semleges pályán, Káptalantótiban vesztett a megyei elsõ osztály listavezetõje, a Taliándörögd. Csak hosszabbításban nyert a Padragkút Külsõvaton. Az egy hete a Herendet kiverõ Balatonalmádi nem volt képes újabb bravúrra otthon a Márkó ellen.
Külsõvat-Padragkút 13 (11, 00). V. Kis. G. Németh, ill. Marics, Csertán, Sipos.
Balatonalmádi-Márkó 14 (11). V. Gácser. G. Takács, ill. Bertalan, Lovas, Szalai (öngól), Németh (öngól).
Nemesszalók-Ugod 26 (11). V. Wenczel. G. Molnár, Kovács, ill. Horváth, Tóth F., Kun Szabó I., Soós, Szõke, Tóth A.
Badacsonytomaj-Talián-dörögd 21 (11). V. Schnellbach. G. Simon, Németh, ill. Falusi.
ÖskNyolc gólt lõttek
a tapolcai focisták
a kupamérkõzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!