Foci

2007.06.09. 02:28

Jobb hangulatban

Pápa (novi) - A kilencedik helyezett és riválisánál mindössze nyolc ponttal kevesebbet gyűjtött Kaposvölgye otthonába látogat ma a Lombard Pápa.

Novothny Ottó

- Emlékezzünk a szépre, a második félidőben jól játszottunk - foglalta össze véleményét Kiprich József az 5:1-re végződött találkozóról.

- Elfogadható, amikor a játékosok annyira leeresztenek, ahogy tette azt a Lombard az első félidőben?

- Nem értem meg, ugyan- akkor én is voltam labdarúgó. Előfordul, hogy az embernek elege van az egészből. A feljutás már elúszott, tehát úgy gondolja, lazít egyet. Ezt sikerült meggátolni a szünetben.

- Az edzésen is hasonló a hangulat?

- Komolyan mondom, hogy a gyakorlásokon még soha nem tapasztaltam ha- sonlót. A tréningek alapján biztos lennék benne, hogy megszerezzük a három pon-tot a Kaposvölgye ellen, de nagyon nehéz mérkőzés lesz.

- Külön érték, hogy Fabio nélkül rúgta a csapat az ötöst.

- A brazil támadó a héten már edzett, ám Geri megsérült. Velünk lehet viszont ismét Lipták.

- Korábban említette, hogy a nyelvi nehézségek miatt is érez hiányosságokat.

- Ez a probléma megszűnt, különösen Basicon érzem, hogy a korábbinál sokkal felszabadultabb. Bízom benne, hogy nem kell keményebb hangnemre váltanom, és a fiúk megértik, hogy ezt a két mérkőzést becsülettel le kell hoznunk, aztán utána foglalkozhat mindenki a saját további sorsával.

A szünetben

talán sikerült

megfordítani

a hangulatot

az öltözőben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!