Foci

2016.01.13. 19:16

Kameruni válogatott a Veszprémben!!!

Veszprém - Tízszeres kameruni válogatottat tesztelt a VLS Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó együttes. Ráadásul közel a megállapodás!

B. Virág Rita

A rutinos, 31 esztendős támadó szellemű védőjátékos, Hamed Sadjo legutóbb Kazahsztánban kereste kenyerét az Akzhayik nevű csapatban, amely az Uralnál található. Azonban korábban több magyar élvonalbeli és NB II-es magyar együttesnél is megfordult: játszott például Újpesten 2007 és 2009 között, Diósgyőrben (2010), a Budapest Honvédban (2011) és az SZTK-ban is (2012). Összesen 66 NB I-es meccsen négy gólt szerzett.

Sadjo két éve játszott a Kazahsztánban, ahol hivatalosan vissza is vonult.Rugovics Vendel, a VLS szakmai igazgatója egy teremtornán látta meg Sadjot játszani.


- Nagyon tetszett a játéka, úgy gondoltam, a mi fiatal csapatunkban lenne helye egy ilyen rutinos, tapasztalt védőnek, aki szívesen vesz részt a támadásokban is. Szerencsére nincs akadálya, hogy leigazoljuk. Gyakorlatilag már mindenben megállapodtunk, de a szerződést még nem írtuk alá - hangsúlyozta a szakvezető.

A VLS Veszprémet legközelebb a hétvégén a Téli Kupán láthatjuk játszani, szombaton 11.45-től a Nemesvámossal méri össze erejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!