Foci

2009.09.24. 02:29

Magyar Kupa: Továbbjutott a Veszprém FC - Lombard-vereség a Ligakupában

Megyei körkép - Az NB I-es Lombard Pápa Ligakupa-mérkőzést játszott tegnap, ahol 2:0-s vereséget szenvedett a Pakstól, míg az NB III-as Veszprém továbbment a Magyar Kupában.

Munkatársainktól

Lombard Pápa-Paks 0:2 (0:0)

Perutz stadion, 150 néző. V.: Gyarmati II. 

Lombard Pápa: Kovács V. - Venczel, Kocsis P., Dlusztus, Nagy S. - Granát, Zulevs, Mészáros M. - Béres, Nebil - Alex. Edző: Véber György. Gól: Gévay (53.), Weitner (63.). Kiállítva: Alex (36.). 

Az első félidő eseménytelenül telt, csupán Alex kiállítása borzolta a kedélyeket. A sérüléséből most visszatért csatár három percen belül két sárgát begyűjtve érdemelte ki a korai zuhanyzást. 

A második játékrészben Gévay Zsolt szerzett vezetést a vendégeknek, majd az 59. percben beállt Weitner Ádám állította be a 2:0-s végeredményt. 

A Magyar Kupa második fordulójában a megyei II. osztályban szereplő zalaegerszegi Police-Ole ellen idegenben is meggyőző teljesítményt nyújtva nyert és jutott tovább a következő körbe az NB III-as listavezető Veszprém FC. 

A vendégek 2:0-s félidő után végül 5:0-ra nyertek. A gólokat Tatai (2), Lang, Babos és Kalcsó szerezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!