Foci

2015.04.07. 14:18

Megye I: Íme, a forduló válogatottja!

Veszprém megye - A 21. forduló megye I-es labdarúgó-válogatottjába nyolc csapat játékosai kerültek be.

Horváth Gábor

A játéknap legértékesebb sikerét a balatonfűzfőiek aratták, a FAK idegenben fektette két vállra (1:2) egyik legnagyobb riválisát, a Devecser SE-t. A Balaton-parti csapatból az első gólt jegyző Humli Péter, valamint Radnai Gábor kapus teljesítményét emeltük ki. A forduló előtt sereghajtó Herend megszerezte szezonbeli második győzelmét, s ezzel el is került az utolsó helyről.

Az együttes ráadásul nem akárkit, hanem a második helyezett Ösküt verte (3:2), a sikerből Giron Zsolt kettő, Marosi István egy találattal vette ki a részét.

A Peremarton is értékes győzelmet aratott (2:0 az Alsóörs ellen), a meccsen Molnár István (most) hátvédként volt eredményes.

A Balatonalmádi hazai pályán magabiztosan gyűjtötte be a három pontot (3:0), pedig az ellenfél az élmezőnyhöz tartozó Gyulafirátót volt. A BSE legjobbja Farkas László volt, mellette a védelemben tevékenykedő Nagygyőri Csabát válogattuk be csapatunkba.

A Csetény - Úrkút derbi döntetlen lett (2:2), a vendégektől Molnár Gábor duplázott, a hazaiak második gólját Rummel Szabolcs lőtte.

A Tapolca ikszre végzett (1:1 a Péttel), a Várpalota nyert (3:2 az Ugod ellen), előbbi gárdából Horváth Ádámot, utóbbiból a 90. percben győztes gólt jegyző Borbás Benjamint emeltük ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!