Foci

2016.03.02. 20:19

Legalább a dobogón végezne a Perutz

Pápa - Tavasszal a minimális célunk, hogy megtartsuk a harmadik helyünket, azonban nem mondtunk le a második helyezett megelőzéséről sem - jelentette ki Bocskay László, a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Perutz FC elnöke a klub szurkolói ankétján.

Haraszti Gábor

Bocskay László a pápai focicsapat őszi teljesítményéről azt mondta, annak ellenére, hogy alig pár hetük volt a keret kialakítására, a kevésbé összeszokott és szinte ismeretlen játékosokkal tisztességgel le-hozták az őszi idényt, majd nagy bravúrt végrehajtva a dobogóra is odaértek. A klubelnök hozzáfűzte: a távlati cél az, hogy minél előbb az NB III-ban szerepeljen a Perutz, ehhez minden feltételnek igyekeznek már most megfelelni.

Bocskay László értékelője után bemutatkoztak az új labdarúgók, Szabó Zoltán, Nagy Péter, Bolla Gergő, Iványi Martin, Nemes Milán, Németh Máté, Somogyi Richárd, Simon László és Kovács Szabolcs röviden szót ejtett eddigi pályafutásáról. Célként egybehangzóan azt fogalmazták meg, hogy szeretnék minél több győzelemhez hozzásegíteni a csapatot.

A Perutz FC közönségszórakoztató, eredményes játékkal szeretne előrukkolni a tavaszi szezonban
Fotó: Polgár Tibor

Marton Miklós vezetőedző az igazolásokkal kapcsolatban elmondta, ugyan hat fővel csökkent a keret, minőségben előre tudtak lépni, éppen ezért játékban is szeretnének többet nyújtani. A tréner tavasszal csak azzal lenne elégedett, ha minden mérkőzést megnyernének. A Perutz közönségétől azonban türelmet kért. - Igyekszünk közönségszórakoztató, eredményes játékkal előrukkolni, ám előfordulhat, hogy ez nem mindig lesz így. Lesz olyan meccs, amit jó lesz nézni, viszont lesz olyan is, amit nem. Azt szeretném kérni, hogy legyenek türelmesek velünk, nagyok az elvárások felénk és magunkkal szemben is, szeretnénk ezeknek megfelelni. Majdnem minden posztra van két játékosunk, bizakodó vagyok - hangsúlyozta Marton Miklós.

Az összejövetelen elhangzott, húsz mezőnyjátékossal és három kapussal vág neki a menetelésnek a Perutz, a későbbiekben a sérültek is remélhetőleg csatlakoznak a kerethez, így nagyobb lesz a vezetőedző merítési lehetősége, és a munkahelyi elfoglaltságok sem szólnak közbe. A vezetőség köszönetet mondott azoknak a játékosoknak, akik az átigazolási szezonban másik csapatot választottak, hiszen nélkülük az indulás sem lett volna lehetséges, és a csapat sem tartana most itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!