Foci

2014.03.09. 15:00

Tartalékosan is helytálltak a címvédő ellen

Berettyóújfalu, Veszprém - Tisztességesen helytállt, de nem tudott papírformát borítani a veszprémi csapat a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében.

Horváth Gábor

Az 1. FC Veszprém a nehezebb ágra került a Magyar Kupa berettyóújfalui négyes döntőjében.

Madarász János együttese a szombati elődöntőben a címvédő győriekkel, az ETO FC-vel mérkőzött, míg a másik ágon a házigazda és a MAFC nézett farkasszemet egymással.

A bakonyiak dolgát ráadásul sérülések is nehezítették, Madarász mesternek kis túlzással szinte alig maradt hadra fogható embere az összecsapásra. Ezzel együtt tisztességesen helytállt a Veszprém, amely így is komoly küzdelemre késztette az ország legjobb csapatát.

A bakonyiak (fehér, balról: Weisz, Tatai, Szabadfi) helytálltak (Fotó: Penovác Károly)

Eredmény: Veszprém- ETO 2:5 (1:2). 1. FCV: Reveland - Finta, Tatai, Boromisza G., Szabadfi. Csere: Sárdi, Gulyás, Boromisza D., Tar, László, Weisz, Korcsmár. Edző: Madarász János.

G.: Boromisza G. (18.), Boromisza D. (24.), illetve Lódi (13.), Dróth 2 (18., 28.), Boromisza G. (öngól, 21.), Carlitos (22.).

A finálét a MACF ellen 5:0-ra nyerő Berettyóújfaluval játszotta a győri csapat, amely sima, 6:1-es sikerrel védte meg címét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!