Foci

2016.02.23. 15:45

Tornagyőzelem és gólkirálynői cím

Veszprém - Szép sikert aratott a Veszprém FC U-13-as leány labdarúgócsapata, amely idegenben nyert tornát.

Horváth Gábor

A veszprémiek Zalaegerszegen léptek pályára a U-13 ZTE-Landorhegyi elnevezésű teremtornán. A mezőnyben mellettük a siófokiak gárdája, a zalaegerszegiek két alakulata, valamint még két Veszprém megyei csapat, a Pápa és az Ajka szerepelt. A VFC remek teljesítményt nyújtva megérdemelt sikert aratott.

A végeredmény: 1. Veszprém FC, 2. Siófok, 3. ZTE kék, 4. ZTE fehér, 5. Pápa, 6. Ajka. A győztes csapat tagjai: Varga Eszter, Csizmadia Zsófia, Csikó Noémi, Szijártó Eszter, Fogl Adrienn, Sági Flóra, Ábrahám Adrienn, Biki Adél, Dudás Dorina, Ferenc Kinga, Szabó Eszter.

Fogl Adrienn kilenc góllal lett a legeredményesebb játékos 
Fotó: Borbély Csilla

Jugovits Péter edző: - Fantasztikus torna volt! Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült számunkra a viadal. A lányok kiválóan, szinte hibátlanul futballoztak. Külön öröm, hogy az új igazolásunk, Fogl Adrienn remekül mutatkozott be nálunk, hiszen kilenc találatával házi gólkirálynő lett. Gratulálok a lányoknak!

A veszprémiek csapatkapitánya, Csizmadia Zsófia elmondta remekül érezte magát a tornán. - Jól ment a játék, nagyon örülök a sikernek és annak is, hogy Adri ilyen gólerős volt. Boldog vagyok, hogy hozzánk igazolt, hiszen az U-15-ös meccseken is nagy szükségünk lesz rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!