Foci

2014.10.12. 15:30

Tragikomikus gólok a Veszprém-Előre mérkőzésen

Veszprém - Hiába dolgozott ki számtalan helyzetet a Veszprém, egyet sem tudott gólra váltani és megint kikapott a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

Veszprém FC -BKV Előre

0:3 (0:1)

Veszprém, 300 néző. V.: Mód. Veszprém FC: Kádár - Hanák, Garai, Császár (Baldauf 76.), Kuti (Bolla 55.) Németh, Nagy, Burcsik, Tóth L. (Simon 62.) - Skriba, Pavlitzky. Edző: Simon Attila. BKV Előre: Bozsó - Csikortás (Marczinka 46.), Nyárasdi, Schmidt (Dobó 53.), Juhász - Kálmán, Merczel, Boda (Papp 75.), Tóth A. - Huller, Mayer. Edző: Soós Imre.

Gólszerző: Kádár 45. (öngól), Huller 73., 75. percben.

Az első félidőben a Veszprém végig mezőnyfölényben játszott, több helyzetet is kidolgozott, ám ezeket nem tudta gólra váltani. Ráadásul egy kezezés után nem adott tizenegyest a játékvezető. A játékrész utolsó percében aztán Kádár elnézett egy előreívelt labdát, amit beütött a saját kapujába, 0:1. A folytatásban inkább a BKV volt kezdeményezőbb. A 73. percben újabb tragikomikus jelenet szemtanúi lehettek a nézők, kósza előreívelés után összefutott az egyik hazai védő és a kapus, Huller pedig az üres kapuba helyezett, 0:2.

A VFC ismét alulmaradt (Fotó: Zwicker Tamás)

 

Két perc múlva nem sikerült a hazai felszabadítás, a vendégek balszélsője csapott le a labdára, aki a túlsó oldalra ívelt, onnan pedig Huller kapásból a kapuba lőtt , 0:3.

Simon Attila: - A fociban nincsenek véletlenek. Aki ilyen jól játszik az első félidőben, mint mi, de a helyzeteit nem tudja gólra váltani, azt megbünteti a futball.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!