Foci

2017.03.20. 14:45

Hatvannégyszer talált be a gólkirálynő

Veszprém - Mind a 16 mérkőzését megnyerve, 177 szerzett és mindössze 16 kapott góllal lett bajnok a Veszprém FC az U-15-ös leány megyei futsalbajnokságban.

Horváth Gábor

A Veszprém FC nem hagyott kétséget afelől, ki a legjobb a csoportban.

Jugovits Péter tanítványai végigmeneteltek a sorozatban, az utolsó fordulóban pedig igazi gólesővel zárták a megmérettetést.

A belvárosi csarnokban rendezett zárókörben a VFC 19:0 arányban verte a balatonfüredieket (ezen a találkozón még a kapus Mecséri Sára is betalált), 9:1-re az Ajkát, a VFC USE A csapatánál 9:2-vel, a VFC USE B- nél pedig 12:1-gyel bizonyult jobbnak.

A Veszprém FC az összes mérkőzését megnyerte a sorozatban
Fotó: Borbély Csilla

A Veszprém FC hibátlan mérleggel zárt, összesen 177 találatot jegyzett, s mindössze 16-ot kapott. A megyei U-15-ös leány futsalbajnokság gólkirálynője, Csizmadia Zsófia 64 alkalommal volt eredményes.

Jugovits Péter: - Fantasztikus sorozaton vagyunk túl. Le a kalappal a lányok előtt, kiváló munkát végeztek. Ez az eredmény lendületet ad a tavaszi szezonra.

Az U-15-ös futsalbajnokság végeredménye: 1. Veszprém FC 48 pont, 2. Veszprém FC USE A 37, 3. FC Ajka 27, 4. Veszprém FC USE B 10, 5. Balatonfüredi FC 7, 6. Ajka Kristály SE 0.

A bajnoki címet szerzett csapat névsora: Mecséri Sára, Szijártó Eszter, Vojnity Nóra, Csikó Noémi, Csizmadia Zsófia, Sági Flóra, Ferenc Kinga, Szabó Eszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!