Foci

2008.07.23. 02:27

<u>Jól sikerült a sportkör ünnepe</u>

<b>Csetény</b> - Fennállásának hatvanadik évfordulóját ünnepelte a hétvégén a Csetényi Sport Egyesület. A jubileum remek hangulatban, helyi sikerekkel zajlott.

Horváth Gábor

Az immáron hat évtizedes klub ünnepi programja kispályás labdarúgótornával kezdődött (a kupát a Bakonynána csapata nyerte el), majd két közönségszórakoztató találkozót láthatott a népes szurkolótábor. A helyiek örömére a csetényi ifi győzelmét követően a felnőttegyüttes is nyertes meccsel ünnepelt és búcsúztatta két visszavonuló játékosát, dr. Kovács Ferencet és Bősze Jánost. Szombat délután megnyitották Kelemen Gábor kiállítását, a színvonalas bemutató mind a hat évtizedet átölelve ismerteti az egyesület történetét. A napot közös vacsorával zárták a résztvevők.

Vasárnap női utánpótlás-mérkőzést rendeztek, amely szintén a helyiek győzelmével zárult, ahogyan a kora esti öregfiúk-találkozó is. A labdarúgók tehát minden korosztályban sikerrel és remek hangulatban ünnepelték egyesületük hatvanéves jubileumát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!