Foci

2008.08.01. 02:26

<u>Még egy-egy tesztfocimérkőzés</u>

<b>Pápa, Ajka</b> - A hétközi két tesztmérkőzésen a Veszprém megyei másodosztályú labdarúgó- csapatok alaposan megszórták felkészülési ellenfeleiket.

Novothny Ottó

Lombard-Ménfőcsanak 9:0 (5:0)Pápa, 300 néző. V.: Szepesi. Lombard: Szűcs - Varga, Dlusztus, Sipos, Rajnay - Schrancz, Gyömbér, Venczel - Granát, Alex, Rebryk. II. félidő: Joós - Sipos, Császár, Kovács, Stilet - Farkas, Tóth, Imrik - Szabó, Germán, Mallinerits. Edző: Urbán Flórián.

Gólszerző: Germán 2, Alex 2, Rebryk, Granát, Szabó, Schrancz, Tóth.

A Turbék István irányította megyei I. osztályú csapat (melyben Puglits Gábor is pályára lépett) kellemes edzőpartnernek bizonyult az utolsó előtti felkészülési mérkőzésen. A hazaiak délelőtt is edzettek, így délután Urbán Flórián edző egy félidőnyi játéklehetőséget adott mindenkinek.

A Lombard csapatában próbajátékon vett részt Sipos Tamás, a Nyíregyháza 20 éves utánpótlás-válogatott játékosa. Sipos jó benyomást tett a szakmai stábra. Thomas Mohr rehabilitációs és erőnléti edző a felkészülés óta nem dolgozik a klubnál.

Az utolsó edzőmérkőzését a Tatabánya ellen augusztus 2-án, szombaton 18 órakor játssza a Pápa.

FC Ajka-Sárvár 6:2 (0:1)Ajka, Bányász-pálya, 150 néző. V.: Venczel. Ajka: Jánosa - Badics (Pothárn), Fehér (Pákai), Subicz, Gunther - Szabó, Manganelli, Mihalecz, Szöllőskei (Gyűrűsi) - Kovács (Csörnyei), Hujber (Imre). Edző: Horváth Tamás.

Gólszerző: Szabó 2, Csörnyei, Gyűrűsi, Mihalecz, Subicz, illetve Koronczai, Németh.

Mintegy hatvan percig enerváltan játszott a hazai csapat, az NB III-as vendégek kétgólos előnyhöz jutottak, majd az utolsó húsz percben beindult az ajkai henger , s ez gólokban is megmutatkozott.

Az ajkaiak augusztus 3-án, vasárnap 17 órakor a zala-egerszegi ligacsapatot látják vendégül a Bányász-pályán a bajnoki rajt előtti utolsó tesztmérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!