Foci

2009.01.28. 03:28

Veszprémi és hévízi focisiker teremben

<b>Balatonfüred</b> - Történetének második teremlabdarúgó-tornáját rendezte meg a hétvégén a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Club, a Renover-kupán két korosztály nyolc együttese vett részt.

Horváth Gábor

A kilencévesek mezőnyében a Hévíz, az U-11-es kor-osztályban pedig a Veszprém FC USE végzett az első helyen a Balaton szabadidőközpontban rendezett utánpótlás- labdarúgótornán. 

A 2008 nyarán alakult BKLC számára a kupa erős mezőnye kiváló alkalom volt arra, hogy vezetői felmérjék, hol tartanak a füredi fiatalok öt hónap közös munka után. A jó hangulatú eseményen sokan szorítottak a helyiek egyelőre még rutintalan csapatainak.

Az U-9-eseknél a Hévíz és a Veszprém egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből, a házigazdáknak - Pauer Krisztián vezetésével - a harmadik helyről döntő mérkőzésen sikerült legyőzniük a budapesti Dalnoki akadémiát. 

U-11-ben a Veszprém esélyt sem hagyott az ellenfeleinek, a BKLC viszont kis szerencsével előkelőbb helyen is végezhetett volna: a Hévízzel szemben egy góllal maradtak alul a füredi gyerekek, a Dalnoki akadémiával pedig döntetlent játszottak.

A Renover-kupa két gólkirálya a veszprémi Zágor Máté (U-9) és Puskás Martin (U-11) lett, a legjobb játékos díját a BKLC-s Pauer Krisztián (U-9) és a hévízi Kocsis Patrik (U-11) érdemelte ki, a legjobb kapusnak pedig Pálfi Dánielt (Hévíz, U-9) és Rábai Bencét (Dalnoki, U-11) választották meg.

A torna végeredménye, U-9-es korosztály: 1. Hévíz 9 pont, 2. Veszprém 6, 3. BKLC 3, 4. Dalnoki akadémia 0. U-11-es korosztály: 1. Veszprém 9, 2. Dalnoki akadémia 4, 3. Hévíz 3, 4. BKLC 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!