Foci

2010.01.02. 03:29

Veszprémi győzelem

Zirc - Harmadik alkalommal rendezték meg a Soproni szilveszter elnevezésű teremlabdarúgó-tornát, melyen huszonhat csapat lépett pályára.

Novothny Ottó

Schmidmajer Árpád főszervező elmondta, hogy hat csoportban kezdődtek meg a küzdelmek, a mezőnyben egyébként több Veszprém megyén kívüli alakulat is számot adott felkészültségéről. A legjobb tizenkét együttes léphetett tovább a középdöntő- be, ahol már egyenes kiesé- ses rendszerben folytatódott a szilveszteri torna. Érdekesség, hogy több volt vagy jelenleg is élvonalbeli labdarúgót láthatott a nagyérdemű a tornateremben.

A résztvevők kemény csatákat vívtak, helyenként parázs jelenetek is tarkították az eseményeket, a telt házas lelátón ülők élvezték a mérkőzéseket.

A tavalyi győzelmet sikerült megismételnie a VIP Veszprém elnevezésű alakulatnak, veretlenül érdemelték ki az aranyérmet és a győzelemmel járó értékes díjakat. A hármas döntőtől ugyan minimális különbséggel lemaradt (büntetőkkel kapott ki a Fúj- tatóktól) a helyi Pönge FC együttese, de szenior korú játékosai méltán kaptak elis- merő tapsot a publikumtól.

A torna legjobb játékosának Naggyőri Csabát (Fújtatók), kapusának Samu Dávidot (Aquasport) választották a szakemberek, míg a gólkirályi címet Vető Balázs (VIP Veszprém) nyerte el.

A házigazdáknak több csapat jelezte, hogy jövőre is- mét szívesen vesznek részt a jó hangulatú szilveszteri sporteseményen.

Végeredmény: 1. VIP Veszprém, 23. Fújtatók Veszprém, 3. Aquasport Pápa, 4. Pönge FC Zirc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!