Foci

2006.07.08. 02:29

Veszprémieké a Balaton-kupa

Alsóörs (kd) - A győri Sztár Technika Üzletház és a veszprémi Molnár Hűtő- és Klímatechnikai Kft. közös szervezésében hat épületgépészettel foglalkozó cég kispályás focicsapatai mérték ösz- sze tudásukat.

Mórocz Zsolt

Alsóörs (kd) - A győri Sztár Technika Üzletház és a veszprémi Molnár Hűtő- és Klímatechnikai Kft. közös szervezésében hat épületgépészettel foglalkozó cég kispályás focicsapatai mérték ösz- sze tudásukat. Az ünnepélyes megnyitón Hebling Zsolt polgármester köszöntötte a résztvevőket, akik megajándékozták a há- zigazdákat. Izgalmas, olykor kemény összecsapásokkal tarkított, de sportszerű küzdelemben dőlt a győzelem és a helyezések sorsa, s a torna végeztével a veszprémi szervezők csapata diadalmaskodott. Végeredmény 1. Molnár Hűtő- és Klímatechnika (Veszprém), 2. Sztár Technikai Üzletház (Győr), 3. D-ÉG Thermoset (Veszprém), 4. Vaillant Hungária (Budapest), 5. Junkers Robert Bosch (Budapest). A legjobb mezőnyjátékos Herczeg István (MHK Veszprém), a legjobb kapus Mód Péter (DÉG Veszprém), a gólkirály pedig Kovacsics Balázs (Győr) lett. Alsóörs (kd) - A győri Sztár Technika Üzletház és a veszprémi Molnár Hűtő- és Klímatechnikai Kft. közös szervezésében hat épületgépészettel foglalkozó cég kispályás focicsapatai mérték ösz- sze tudásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!