Gazdaság

2010.01.30. 11:46

Pénztárca barát torkoskodás

Ötvennél is több Veszprém megyei vendéglátóhely jelezte eddig csatlakozási szándékát a torkos csütörtök nevű féláras étkezést kínáló akcióhoz, amelyet az idén február 18-án rendeznek meg.

Kiss Nikolett

A Magyar Turizmus Zrt. idén ötödik alkalommal hirdette meg nagysikerű kampányát, amelynek keretében a húshagyó kedd utáni csütörtökön, a farsang farkát jelölő napok harmadikán féláron torkoskodhatnak a vendégek.

Január közepéig országszerte ezernél is több vendéglátóhely jelezte csatlakozási szándékát, tavaly csaknem 1300 étteremben étkezhetett féláron mintegy 230 ezer vendég. A csatlakozás feltétele, hogy az a la carte kínálatból, ételből, italból egyaránt ötven százalékos kedvezményt biztosítsanak helyben fogyasztás esetén.

A megyéből Ajkán, a Balaton-parti településeken, Bakonybélen, Várpalotán, Veszprémen át Sümegig ötvennél is több étterem csatlakozott eddig az akcióhoz. Érdemes tehát akár kirándulással is összekötni a gasztronómiai élményszerzést, kipróbálni nemcsak új ételeket, borokat, hanem új tájakat, éttermeket is.

Mivel az igazán pénztárca barát kedvezmény sokakat étterembe csábít ezen a napon, ezért érdemes a kiszemelt helyen előre asztalt foglalni.

Az akcióban részt venni kívánó éttermek, vendéglátóhelyek február 15-én 11 óráig még jelentkezhetnek az akcióra.  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!