Gazdaság

2011.02.07. 18:47

Turisztikai tisztújítás

Balatonkenese - Szíjártó Csabát, a Hotel Marina Port igazgatóját választották három évre a Balaton Keleti Kapuja Turisztikai Egyesület (BKKTE) élére.

Győrffy Árpád

Az egyesület tagjai az elmúlt hét végén tartották tisztújító éves közgyűlésüket, amin több ponton módosították az egyesület alapszabályát, majd titkos szavazással megválasztották az új elnökséget, illetve az egyesület felügyelőbizottságát.

A tagok szavazatai szerint Szíjártó Csaba munkáját alelnökként dr. Thury Vivien, a Thury Dent Kft. orvosa és Ács Gábor, a honvédüdülő igazgatója segíti. Az elnökségben a gazdasági ügyek felelőse Oszter Zoltán, a Telekom Hotel megbízott vezetője lett. A titkári feladatokat is ellátó TDM-menedzseri megbízást pedig Kelemen Viktória, a helyi Tourinform-iroda vezetője  kapta.

Az új tisztségviselők megköszönték a bizalmat. Az egybegyűltek megszavazták az ez évi tagdíjakat, illetve döntöttek, hogy szoros együttműködésben a helyi önkormányzattal indulnak a 2011-es TDM-pályázaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!