Gazdaság

2011.05.05. 17:52

Szűrőprogram a munkahelyen

Veszprém - Átfogó egészségvédelmi szűrőprogramot szerveztek a Continental veszprémi leányvállalatánál. A vizsgálatba minden munkatársat bevontak.

Tremmer Tamás

Szakmai szervezetek összefogásával, uniós irányelvek alapján tavaly megkezdődött Magyarország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja, melynek célja az egészség megőrzése és  a betegségek megelőzése a legkorszerűbb eszközökkel. A Continental januárban jelezte, hogy bekapcsolódnak a szűrőprogramba, s a cég vállalja a vizsgálat költségeit. Az átfogó egészségvédelmi szűrőprogram a Continental telephelyén öt munkanapon keresztül tartott, s a héten ért véget. A vizsgálatokat egy speciálisan kialakított szűrőkamionban rotációs rendszerben végezték. A program nagy előnye, hogy több mint két tucat átfogó vizsgálatot, illetve szűrést végeztek egy helyen, egy időben, ráadásul a kiértékeléssel is azonnal elkészülnek. Mindazok részt vehettek benne, akik a vizsgálat öt napja alatt a telephelyen tartózkodtak: 900-an vizsgáltatták meg magukat. Az összképről a cég vezetése anonim állapotkiértékelést kap. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!